Pellanet

Συλλήψεις και ληστεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συλλήψεις για ναρκωτικά:

Συνελήφθησαν χθες (29-8-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 33, 23 και 18 ετών, διότι εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και σε σήμα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν λίγο αργότερα, ενώ ο 33χρονος κατάπιε ποσότητα κάνναβης που κατείχαν από κοινού και είχαν προμηθευτεί νωρίτερα από περιοχή της Θεσσαλονίκης και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός απωθώντας τους αστυνομικούς.

Συνελήφθη χθες (29-8-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 14,4 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση:

Συνελήφθη χθες (29-8-2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας 30χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για το αδίκημα της αντίστασης.

Ληστεία:

Σήμερα (30-8-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, τρεις άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, μπήκαν σε χώρο υποδοχής ξενοδοχείου και με την απειλή όπλου και χρήση βίας ακινητοποίησαν δύο υπαλλήλους του ξενοδοχείου, τους έδεσαν με μονωτική ταινία και αφαίρεσαν από το χώρο υποδοχής ένα φορητό χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ. Τις έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026