Pellanet

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκτέλεση Εντάλματος Σύλληψης:

Συνελήφθη χθες (18-6-2017) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Γιαννιτσών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και σύσταση συμμορίας.

Εξιχνίαση κλοπής:

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 39 και 46 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα το απόγευμα της 30-4-2017 σε περιοχή της Πέλλας ο 39χρονος προσέγγισε 79χρονη γυναίκα που κινούνταν πεζή και αιφνιδιαστικά της αφαίρεσε μία αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε όχημα που τον ανέμενε ο 46χρονος συνεργός του.

Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα:

Συνελήφθη σήμερα (19-6-2017) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 45χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 6 δοχεία με συνολικά 60 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, τα οποία εισήγαγε στη χώρα χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης της λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών:

Συνελήφθησαν χθες (18-6-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, 2 ημεδαποί ηλικίας 37 και 38 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 8,5 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση:

Συνελήφθη χθες (18-6-2017) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 45χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 4 μηνών για κλοπή.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00