Pellanet

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συλλήψεις για κλοπή:

Συνελήφθησαν χθες (16-7-2017) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 25 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, ο 25χρονος παραβίασε παγκάρι παρεκκλησίου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ ο 41χρονος επιτηρούσε το χώρο για να μην γίνουν αντιληπτοί. Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο.

Συλλήψεις για λαθρεμπορία:

Συνελήφθη χθες (16-7-2017) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 44χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε στο όχημα που επέβαινε να έχει εισάγει και να μεταφέρει συνολικά 72 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών σε δοχεία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν προκειμένου να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα του 44χρονου, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:51 - 10η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

11:37 - Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών στηρίζει τη μητέρα, στηρίζει τις δράσεις για υγιή βρέφη, στηρίζει και ευαισθητοποιεί για την αξία του μητρικού θηλασμού

11:31 - Η Νέα Πέλλα γερνάει, το ΚΑΠΗ παραμένει κλειστό και οι ηλικιωμένοι στη μοναξιά τους

10:53 - ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 2026

19:21 - Εγκληματική αδράνεια για το κλειστό ΚΑΠΗ της Νέας Πέλλας. Ποιοι βολεύονται!

11:41 - FoodTech Hackathon 2026

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00