Pellanet

Συλλήψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης:

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο χθες (19-7-2017) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 δέματα, που περιείχαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 93 κιλών και 141,4 γραμμαρίων. Επίσης σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο ακόμα ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δέματα με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 14 κιλών και 390,4 γραμμαρίων. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλήψεις για ναρκωτικά:

Συνελήφθησαν χθες (19-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 38 και 48 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογονών ουσιών. Ειδικότερα, αρχικά εντοπίστηκε ο 38χρονος και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης βάρους 11,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών την προμηθεύτηκε από τον 48χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 3 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 92 γραμμαρίων,
• εξοπλισμός για καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, μετασχηματιστές κ.α.)
• 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και
• 2 ναρκωτικά δισκία.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις:

• Συνελήφθη χθες (19-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 50χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για εκβίαση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

• Συνελήφθη χθες (19-7-2017) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 50χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών για απόπειρα κλοπής.

Συλλήψεις για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα:

• Συνελήφθη χθες (19-7-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 51χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα ιδιοκτησίας του 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.

• Συνελήφθη χθες (19-7-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 47χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε ένα δοχείο με 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (teaser). Τα λαθραία καύσιμα θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026