Pellanet

Συνελήφθησαν 4 άτομα στη Χαλκιδική για παρεμπόριο

Συνελήφθησαν χθες (11-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας, 4 υπήκοοι Μπαγκλαντές ηλικίας 37, 31, 27 και 26 ετών, για κατοχή μεγάλου αριθμού ειδών παρεμπορίου και απομιμητικών προϊόντων.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διέμεναν, διαπιστώθηκε ότι αποθήκευαν προϊόντα παρεμπορίου, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Συνολικά βρέθηκαν στην οικία τους και κατασχέθηκαν 5.903 προϊόντα παρεμπορίου και απομιμητικά προϊόντα, τα οποία αφορούν σε γυαλιά ηλίου, βραχιόλια, παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικά είδη και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ τα κατασχεμένα προϊόντα παρεμπορίου, θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”

09:59 - Άμεσες απαντήσεις ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η τραγική υπόθεση-φιάσκο της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη