Pellanet

Συνελήφθησαν δυο άτομα στην Πέλλα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Συνελήφθησαν προχθές (28 Δεκεμβρίου 2024) το απόγευμα ένας ημεδαπός άνδρας και χθες (29 Δεκεμβρίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες ένας ανήλικος ημεδαπός σε περιοχές της Πέλλας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος αρχικά επιβαίνοντας σε όχημα ως οδηγός, δεν σταμάτησε σε έλεγχο των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση και στο οδόστρωμα κάτω από το προαναφερόμενο όχημα, αλλά και επιμελώς κρυμμένες στο χώρο των αποσκευών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 540 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στη κατοχή του.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε από το  Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας που διενεργεί την προανάκριση.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, συνελήφθη ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 65 γραμμάριών, 38 σπόρους κάνναβης, 2 μεταλλικούς τρίφτες κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:27 - Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

14:22 - Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

14:19 - Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

14:16 - Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

14:14 - Υλοποίηση Δράσεων Παράκτιων και Υποβρύχιων Καθαρισμών στη Χαλκιδική από την Περιβαλλοντική Οργάνωση ISEA

14:05 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 1.275.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω ΕΣΠΑ για την κατασκευή νέου κτιρίου στο χώρο του παλιού σχολείου Πλαταμώνα προκειμένου να στεγαστεί το νηπιαγωγείο της κοινότητας

15:55 - Κυριακή 23 Φεβρουαρίου – Εκδήλωση μνήμης για τα Τέμπη στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

15:11 - Συνάντηση της Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνάς Αηδονά με τους Δημάρχους της Π.Ε. Πιερίας – Δύο νέα σχολεία κατασκευάζονται στην Πιερία με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

15:04 - Συνελήφθη σεκιούριτι που ξέχασε ανοιχτές τις μπάρες στις γραμμές του ΟΣΕ στη Χαμοστέρνας

14:56 - Σαντορίνη: Ουρές στα πρακτορεία, άρον άρον φεύγουν από το νησί -«Το βράδυ κοιμήθηκα στο γκαράζ, στο αυτοκίνητο»