Pellanet

Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τους κλέφτες που άρπαξαν κοσμήματα 100.000 ευρώ προσποιούμενοι τους… τεχνικούς!

Προσποιούμενοι τους τεχνικούς δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας επιτήδειοι εισήλθαν σε διαμέρισμα 74χρονης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απ' όπου αφαίρεσαν μετρητά και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Η υπόθεση, που καταγγέλθηκε τον Ιανουάριο του 2022, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και - όπως ανακοινώθηκε - ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες (ημεδαποί), ηλικίας 58, 37 και 41 ετών, σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.

Η λεία τους περιελάμβανε μετρητά ύψους 600 ευρώ, 66 χρυσές λίρες, δύο χρυσά ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας. Σε βάρος των τριών φερόμενων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπή η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:02 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

14:32 - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ! ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

14:29 - Λάκης Βασιλειάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

14:25 - 1η ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΛΑΖΟ

14:21 - ΟΥΤΕ “ΠΡΑΣΙΝΟ”, ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/Β ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΑΛΑΙΪΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

14:27 - Ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

14:22 - Ο Προέδρος της Βουλής σε εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

14:19 - Στην Κρύα Βρύση με παραγωγούς ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης

14:16 - Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

14:14 - Υλοποίηση Δράσεων Παράκτιων και Υποβρύχιων Καθαρισμών στη Χαλκιδική από την Περιβαλλοντική Οργάνωση ISEA