Pellanet

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Ο Δήμος Έδεσσας ενημερώνει ότι γίνονται  εκ νέου  προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους, οι οποίοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με ανυποψίαστους  πολίτες και επιχειρήσεις, οι οποίοι είναι δικαιούχοι Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής, με εκδότη τον Δήμο Έδεσσας. Οι επιτήδειοι προσποιούμενοι υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και προφασιζόμενοι την επιστροφή κρατήσεων που, τάχα, εκ παραδρομής παρακρατήθηκαν κατά την έκδοση των Ενταλμάτων Πληρωμής,  ζητούν διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Έδεσσας δεν επικοινωνούν τηλεφωνικά με δικαιούχους Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής. Οι παραπάνω προφάσεις και δικαιολογίες των επιτήδειων δραστών,  είναι καταφανώς ψευδείς  και γίνονται από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους δικαιούχους Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής που έχουν εκδοθεί από τον Δήμο Έδεσσας και ακολούθως να αποκομίσουν παράνομο οικονομικό όφελος.

Καλούνται οι δικαιούχοι και γενικά οι πολίτες να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιες κακόβουλες προσπάθειες, να μην παρέχουν στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών τους και να καταγγέλλουν κάθε παρόμοια προσπάθεια στην Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος και στις λοιπές αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:54 - Από τον Νείλο στην Ήπειρο: Το Ταξίδι του Παπύρου Ενώνει τα Σχολεία της Πιερίας και των Ιωαννίνων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ