Pellanet

Αποτελέσματα αγωνων taekwodo στην Πολωνία

Χάλκινο ο Πλαλής Στέργιος στο ανοιχτό παγκόσμιο τουρνουα  taekwondo στην Πολωνία.

Ο πρωταθλητής του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών  στα 59 kgr, Πλαλής Στέργιος, δικαίωσε τις ελπίδες για μια θέση στο βάθρο στο ανοιχτό παγκόσμιο τουρνουά της Πολωνίας κερδίζοντας τον πρωταθλητή Γαλλίας με σκορ 9-5, τον Βέλγο 22-10, της Ολλανδίας 10-8 και έχασε από τον φετινό πρωταθλητή του Βελγίου 11-8 με ποινές κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ιμβριώτης Γεώργιος στην κατηγορία των 73kgr λόγω τραυματισμού σταμάτησε τον αγώνα του για να προφυλάξει το πόδι του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα 28-29-30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2017.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την παρουσία τους και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα έχουν μεγαλύτερες διακρίσεις.

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ