Pellanet

Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον

Λίγες μόλις ώρες μετά τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα, που αποτέλεσαν ακόμη μία μαύρη σελίδα στα «κιτάπια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφασίστηκε η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτή η απόφαση ελήφθη στη σύσκεψη που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη οριστικά, μετά την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε πως «διακόπτεται επ' αόριστον το πρωτάθλημα».

Mάλιστα, τόνισε ότι τις αμέσως επόμενες ώρες η κυβέρνηση θα αρχίσει επαφές με τη FIFA, την UEFA και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, προκειμένου να καθοριστεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού επεσήμανε πως, αν δεν υπάρχει τέτοιο πλαίσιο, δεν πρόκειται να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

«Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν δεν υπάρξει νέο σαφές πλαίσιο με όρους και κανόνες συμφωνημένο απ' όλους και θα ληφθεί πρόνοια, ώστε να μη θιγούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης.

Μεταξύ άλλων σε ερώτηση αν υπάρχει ζήτημα Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε πως «όλα είναι πάνω στο τραπέζι».

 

[embed]

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.