Pellanet

Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

Με σύμμαχο τις προβλέψεις για μια ηλιόλουστη μέρα και με την συνεργασία όλων, η διοργάνωση του «Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών 2026», την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, αναμένεται να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό της ως η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του Δήμου Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής.

Ο «Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026», διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ και του ΑΣΑΕΔ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα εγγυώνται το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας και η Δημοτική Αστυνομία, ενώ παράλληλα, μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, εθελοντές μαθητές και ιδιώτες, ενισχύουν τη φύλαξη όλων των διασταυρώσεων και  φροντίζουν για την ομαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Την τεχνική κάλυψη του αγώνα εγγυώνται οι Κριτές Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Το Ε.Κ.Α.Β., ιατρός και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών καθώς και το περιφερειακό τμήμα Πέλλας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Οι μπάντες του Δήμου Πέλλας και μουσικά σύνολα, ενισχύουν την προσπάθεια των δρομέων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στους δρόμους της πόλης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους υποστηρικτές μας, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους εθελοντές-μαθητές γυμνασίων  και Λυκείων με τους επικεφαλής  εκπαιδευτικούς τους, τα φροντιστήρια και τους ιδιώτες που στελεχώνουν τις γραμματείες των αγώνων.

Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας, τηλ 2382084379/ e-mail: aodig@giannitsa.gr

 

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου, 2026


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:45 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ¨ΤΣΟΥΦΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ¨»

17:18 - «Εκπαιδευτικές δράσεις εκτός σχολικής μονάδας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» άρθρο με την άποψή του Ηλία Διαμαντόπουλου

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών