Pellanet

Είπαν αντίο με δάκρυα στους ήρωες της Εθνικης μας ομάδας!

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός με τους κατοίκους του Αρακαζού να αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια την Εθνική Ελλάδας.
Μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο Αρακαζού, έφτασε η ώρα να αφήσει η Εθνική ομάδα τη βάση της, δηλαδή το Αρακαζού. Όχι βέβαια προκειμένου να επιστρέψει στη βάση της, όπως περίμεναν οι περισσότεροι που πόνταραν στον αποκλεισμό της, αλλά προκειμένου να μεταβεί στο Ρεσίφε ώστε να προετοιμαστεί για το ματς των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

inner

Κατά την αποχώρηση της αποστολής αυτό που συνέβη ήταν το μοναδικό αφού αρκετοί κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν, αποθέωσαν τους διεθνείς, ενώ κάποιοι δεν άντεξαν τη συγκίνηση και έφτασαν στο σημείο να δακρύσουν.

inner

Την παράσταση έκλεψε μια θαυμάστρια του Παναγιώτη Κονέ, ενώ ο πρώτος που βγήκε από το ξενοδοχείο κι έγινε δεκτός με ενθουσιασμό ήταν ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Φερνάντο Σάντος.

inner

Χαμογελαστοί και προσιτοί οι διεθνείς, δεν σταμάτησαν στιγμή να φωτογραφίζονται και να υπογράφουν αυτόγραφα, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που μοίρασαν και μικρά δωράκια ως αναμνηστικά στους κατοίκους που είναι ξεκάθαρο πια πως εκτός από τη «σελεσάο», έχουν και τη «γαλανόλευκη» στην καρδιά τους.

inner

inner

inner

inner

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου

11:12 - Κινητικότητα με φόντο την υπόθεση Βασιλειάδη Αυτοί που βλέπουν τις ευκαιρίες αλλά ίσως βιάζονται