Pellanet

Η ομάδα μαραθωνίου Γιαννιτσών στο ” 7o Zagori Mountain Running – Tera 80 km”

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Zagori Mountain Running. Η πιο δύσκολη και πιο απαιτητική διαδρομή του Zagori Mountain Running ξεκίνησε στις 4π.μ. του Σαββάτου με περισσότερους από τριακόσιους δρομείς να εκκινούν.  Μπροστά τους είχαν 80 χιλιόμετρα σε μία καταπράσινη και εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή, αλλά παράλληλα και άκρως απαιτητική ακόμα και για τους καλύτερους.

Όπου καλύτερους βάλτε μέσα στην εξίσωση δρομείς που είχαν τρέξει πολλές φορές τη συγκεκριμένη απόσταση και σε άλλους αγώνες. Εκείνος που φάνηκε όχι μόνο να μην καταλαβαίνει τίποτα αλλά να κάνει και ρεκόρ αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ο οποίος για μία ακόμα χρονιά ήταν ο μεγάλος νικητής με χρόνο 09:18.06. Πρώτη γυναίκα που τερμάτισε ήταν η Γλυκερία Τζιατζιά με χρόνο 11:12:04.

Φυσικά δεν μπορούσαν να μη λείψουν δρομείς της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. Το παρόν τους έδωσαν στον απαιτητικό αγώνα των 80χλμ. οι Βουλγαρίδης Χρήστος τερματίζοντας με χρόνο 15:44:53 και ο Σπυρίδης Κυριάκος με 18:03:44.

 

                          

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ