Pellanet

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 24-68

Με νίκη ολοκλήρωση την πρώτη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επικρατώντας πολύ εύκολα εκτός έδρας των Ικάρων Γιαννιτσών.
Ο αγώνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής με την φιλοξενούμενη ομάδα να παρουσιάζεται συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση και να καθαρίζει την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Στα θετικά του αγώνα η συμμετοχή αθλητριών από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για το πάθος και την ανταγωνιστικότητα τους.Με την νίκη του αυτή ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ τερμάτισε πρώτος στον Β΄ όμιλο και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία καθώς έκανε το 6 χ 6 στα παιχνίδια της Α φάσης.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των τεσσάρων ομάδων με διπλά παιχνίδια όπου η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την Β΄ Πανελλήνια φάση του θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Απριλίου.

Περίοδοι:
Α: 08 - 18
Β: 03 - 20 (ημίχρονο : 11 – 38)
Γ: 06 - 12
Δ: 07 - 18 (τελικό 24 – 68)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ 4. , Βαμβακίδου Ε 4 , Μπαρουτσή Μ. 6, Σιβένα Κ. 17 (1τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 24 (2τρ, 4β), Πάχου Ε. 5 (1β), Μπουτκάρη Ε. 2 , Κύκου Α 2. , Κληντσάρη Ε. 2 , Κάμτση Μ 2.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

14:20 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

21:42 - Συνέντευξη με τον Ηλία Πανίδη, στον PellaFm 103,3

11:30 - Συνέντευξη Ευρωβουλευτή, Ν. Φαραντούρη στον PellaFm 103,3

12:02 - Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας, Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον Pellafm 103,3

16:08 - Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

15:55 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

15:51 - Έδεσσα: Ορεινό Σκηνικό Δροσιάς, Καλοκαίρι 2026

17:16 - Συνέντευξη με τον περιφερειακό Σύμβουλο, και υποψήφιο με την -Ελληνική Λύση- Δήμο Κυριλίδη στον PellaFm 103,3