Pellanet

Καμπανάκι εκκίνησης για το Στάδιο Νεάπολης

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου του στίβου με την τοποθέτηση νέου ταρτάν ● Από χθες στη διάθεση των πολιτών

Καμπανάκι… εκκίνησης σήμανε χθες για το νέο αναμορφωμένο στίβο του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης, το οποίο τέθηκε στη διάθεση των πολιτών μετά την ολοκλήρωση της ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου και την τοποθέτηση νέου ταρτάν!

Το γεγονός έγινε δεκτό με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους πρώτους αθλούμενους που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να απολαύσουν τις νέες υπερσύγχρονες υποδομές, «εγκαινιάζοντας» χθες βράδυ τα νέα κουλουάρ με τους πρώτους γύρους που έκαναν σ’ αυτά. Μάλιστα, για το τελικό αποτέλεσμα εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Αντώνη Σαουλίδη και τον πρόεδρο της ΚΕΥΝΣ Δημήτρη Απατσίδη που βρέθηκαν στο αναμορφωμένο δημοτικό στάδιο.

«Πρόκειται για ένα αθλητικό στολίδι που όμοιό του δεν υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή. Δημιουργήθηκε μια νέα σύγχρονη αθλητική υποδομή υπερτοπικής σημασίας που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη όχι μόνο του διασυλλογικού αθλητισμού αλλά και στην ασφαλή άθληση όλων των συμπολιτών και συνδημοτών μας», δηλώνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, τονίζοντας επιπλέον τον αγώνα της δημοτικής Αρχής για τη σύντομη ολοκλήρωση του έργου που «θα μετατρέψει το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης σε ένα ολοκληρωμένο πολυαθλητικό κέντρο».

«Ένα ακόμη έργο με αρκετές ιδιαιτερότητες και χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στο θέμα της ποιότητας ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Τεχνική Υπηρεσία», σημειώνει ο αντιδήμαρχος Α.Σαουλίδης και προσθέτει: «Μία ακόμη δέσμευση γίνεται πράξη με αποτέλεσμα οι Νεαπολίτες, αλλά και το σύνολο των κατοίκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, να έχουν στη διάθεση τους ένα στάδιο στίβου με προδιαγραφές που επιτρέπουν τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου με στόχο οι συνδημότες μας να αθλούνται με τις καλύτερες προϋποθέσεις τόσο στον τομέα της ποιότητας όσο και της ασφάλειας των χώρων».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης επισημαίνει την ανάγκη «όλοι, αθλούμενοι και μη, να σεβαστούμε αυτό το αθλητικό στολίδι και να αποφύγουμε κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει ζημιές».

 

Στη διάθεση των πολιτών

Ο νέος αγνωστικός στίβος του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης είναι από χθες, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, στη διάθεση των πολιτών, που μπορούν να το χρησιμοποιούν κατά τη χειμερινή περίοδο καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης του στίβου ολοκληρώθηκαν με την τοποθέτηση νέου ταρτάν, τελευταίας γενιάς, με οργανωμένη υποδομή που περιλαμβάνει ακόμη και την αποτροπή της ανάπτυξης μικροοργανισμών, το οποίο από κοινού με τα καινούργια κουλουάρ στίβου γύρω από τον αγωνιστικό χώρο σηματοδότησαν την ολική αναμόρφωση του γηπέδου.

Στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης έχουν ήδη προηγηθεί εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου και τελευταίας γενιάς φυσικού χλοοτάπητα, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του χώρου των κερκίδων, δημιουργώντας σε αυτές ειδικούς χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για την ανάπτυξη και άλλων δραστηριοτήτων.

Να σημειωθεί ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (αντικατάσταση χλοοτάπητα, ταρτάν/κουλουάρ, ανακατασκευή κερκίδων, τοποθέτηση καθισμάτων και σκεπάστρου, διαμόρφωση χώρων γραφείων και αθλητισμού, περίφραξη, τοιχίο αντιστήριξης, δημιουργία αναψυκτηρίου, βελτιωτικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο κ.λπ.), αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν εξασφαλιστεί εξολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.

Δημοσιεύτηκε στις 6 Δεκεμβρίου, 2017


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

17:33 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις σοβαρές ελλείψεις στα Παιδιατρικά Τμήματα των δυο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών

17:31 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κατοχή ναρκωτικών

17:30 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Η εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία.’’

17:28 - Ξεκίνησαν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Πέλλας – Προθεσμία ως 1η Αυγούστου

17:27 - Θερινό Πρόγραμμα διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας και του Πολιτισμού

17:25 - Θερινό σινεμά στην Έδεσσα- Πρόγραμμα

17:22 - Συναυλία-Μουσική βραδιά “ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”

17:19 - : Θερινός κινηματογράφος στη Σκύδρα

17:18 - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

17:16 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής