Pellanet

Καράμπελας: Ηταν μονόδρομος για τα Γιαννιτσά

Ανακούφιση επικρατεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά το πρώτο τρίποντο με τη Ζάκυνθο, ενώ σειρά έχει το δύσκολο ματς στην Καβάλα την Παρασκευή. Ο σκόρερ του 1-0 με τους νησιώτες για την ομάδα της Πέλλας ήταν ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Καράμπελας (ήρθε το καλοκαίρι από τον Οδυσσέα Κορδελιού) και με δηλώσεις τόνισε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποφασιστικότητα και το ζήλο που βγάλαμε για τη νίκη. Είχαμε πει με τα παιδιά πριν το ματς πως το τρίποντο ήταν μονόδρομος, δε χωρούσε άλλο αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως με το ποιον θα παίζαμε! Υπάρχουν ψυχολογικές προεκτάσεις, νικήσαμε και την πίεση και πλέον ελπίζω να παίζουμε πιο ελεύθερα. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας και ελπίζω να μας στηρίξει παραπάνω στη συνέχεια».

Για να καταλήξει ο Καράμπελας: «Παίζουμε την Παρασκευή με μια ιστορική ομάδα όπως η Καβάλα, που επίσης είναι χαμηλά στην κατάταξη. Εκτιμώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς πρέπει να είμαστε μια γροθιά, παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος. Το ατού μας είναι ο ενθουσιασμός και η φιλοδοξία, λόγω του νεανικού ρόστερ. Ο κ. Ζαλίκας είναι καλός προπονητής και προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του, οι όποιες αλλαγές θα φανούν σταδιακά. Είχαμε δουλέψει καλά και με τον κ. Αλεξίου, αλλά δεν είχαμε αποτελέσματα».

Επάνοδος Σάρρου, πρόσληψη Σιμήτη

Για το ματς στην Καβάλα δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς γυρνά και ο Σάρρος, ενώ προσελήφθη ο γυμναστής Δημήτρης Σιμήτης. Τέλος, την Τετάρτη για λόγους εξοικείωσης στο νυχτερινό ματς, η προπόνηση έγινε στα Κουφάλια, στις 18:00 με προβολείς.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

16:37 - Η σκληρή απομάκρυνση του Δημήτρη από την κοινότητα της Νέας Πέλλας

16:25 - ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

21:57 - 30-5-2026 Συνελήφθη ένα άτομο στην Έδεσσα για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

21:52 - ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : “ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ” – ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

15:03 - Ταυτοποιήθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην πώληση αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί ή υπεξαιρεθεί από Ελλάδα και εξωτερικό

09:45 -

09:42 - Έγκριση 500.000 ευρώ για τις φυσικές καταστροφές στον Δήμο Σκύδρας

16:51 - Το Health-IQ στην Έδεσσα: Ενίσχυση δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας για ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη φροντίδα

15:14 - ΕΛ.ΑΣ.: Αυξημένα μέτρα και εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

15:10 - Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις