Pellanet

Κρήτη: Το δυνατό μήνυμα του παραολυμπιονίκη που κολύμπησε όλη τη βόρεια ακτογραμμή σε 7 μέρες

Έναν εντυπωσιακό προσωπικό άθλο πέτυχε πριν από λίγες μέρες ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Συγκεκριμένα ο μεγάλος αθλητής ξεκίνησε από τα Χανιά, διένυσε συνολική απόσταση 250 χιλιομέτρων στο νερό, κάλυψε το σύνολο σχεδόν της βόρειας ακτογραμμής της Κρήτης και μέσα σε 7 ημέρες έφτασε στη Σητεία εν μέσω πανηγυρισμών και χειροκροτημάτων.

Προσωπικό στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει
Για ένα προσωπικό στοίχημα που έπρεπε να κερδίσει μεταφέροντας το μήνυμα της θέλησης και της πίστης στη δύναμη του εαυτού μας, ρίχνοντας τα τείχη που ορθώνονται καθημερινά, έκανε λόγο ο μεγάλος αθλητής της κολύμβησης, μιλώντας την Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

«Όσοι λένε ότι κάτι δε γίνεται, παρακαλούνται να σταματήσουν διότι διακόπτουν εκείνους που το προσπαθούν», ανέφερε αστειευόμενος ο Χρήστος Ταϊγανίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν «οι εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες και η σταδιακή σωματική του καταπόνηση».

«Αν επιτραπεί να πέσεις τέσσερις φορές, πρέπει να σηκωθείς άλλες πέντε»
«Αν έχουμε θέληση, μπορούμε τα πάντα. Όσοι νέοι εγκαταλείπετε τη ζωή έχω να σας πω το εξής: δεν έπρεπε να σταματήσετε να ονειρεύεστε. Ο δρόμος της ζωής είναι δύσκολος, ανηφορικός και γεμάτος προβλήματα. Όμως είναι ο μόνος άξιος και αξιοπρεπής. Αν επιτραπεί να πέσεις τέσσερις φορές, πρέπει να σηκωθείς άλλες πέντε. Ο μόνος δρόμος είναι η πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας», τόνισε δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!