Pellanet

Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε το γήπεδο 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού που έχει πλέον σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί. Το γήπεδο αποτελεί άλλο ένα ανταποδοτικό έργο από την ΕΥΑΘ. Α.Ε. στην τοπική κοινότητα και το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι κάτοικοι και η νεολαία του χωριού και των γύρω περιοχών.

Το γήπεδο ήταν ένα αίτημά του Βουλευτή σε συνεργασία με τον πρόεδρο και το τοπικό συμβούλιο και πλέον όλοι βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να έχει υλοποιηθεί. Πριν από αυτό το έργο είχε υλοποιηθεί και το έργο της παιδικής χαράς, λίγα χρόνια νωρίτερα, ενώ αναμένεται τώρα η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επίλυση του αρδευτικού προβλήματος σε σημεία του χωριού, καθώς έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την υλοποίηση του έργου.

Μετά την επίσκεψη ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η Αραβησσός είναι ο πιο σημαντικός υδροφορέας τη μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης και τα ανταποδοτικά αυτά έργα που γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο της ΕΥΑΘ Α.Ε. συμβάλλουν στην τοπική κοινότητα. Ευχαριστούμε την ΕΥΑΘ και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Α. Αμανατίδη για όλη αυτή την συνεργασία».

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαρτίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

14:20 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

21:42 - Συνέντευξη με τον Ηλία Πανίδη, στον PellaFm 103,3

11:30 - Συνέντευξη Ευρωβουλευτή, Ν. Φαραντούρη στον PellaFm 103,3

12:02 - Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας, Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον Pellafm 103,3

16:08 - Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

15:55 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

15:51 - Έδεσσα: Ορεινό Σκηνικό Δροσιάς, Καλοκαίρι 2026

17:16 - Συνέντευξη με τον περιφερειακό Σύμβουλο, και υποψήφιο με την -Ελληνική Λύση- Δήμο Κυριλίδη στον PellaFm 103,3

19:33 - ”ΓΕΛ Κρύας Βρύσης– Γεώργιος Τραπεζανλίδης” – Ένα όνομα, μια σπουδαία παρακαταθήκη με την ονοματοδοσία του σχολείου