Pellanet

Με νίκη ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική σεζόν το Παιδικό Τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Ακαδημία Μπάσκετ
Επικοινωνία: Κασιμίδης Ιωάννης
Διέυθ: Μ.Αλεξάνδρου 3
Πόλη: Γιαννιτσά
Τηλ: 6932747411
Email: [email protected]
WebSite: www.megasgba.gr

Με νίκη εντός έδρας ξεκίνησε για φέτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 20/11/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Ε. Μυστακίδου , επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας , με σκορ 59-51.

Σε ένα παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό και με αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος ο «Μέγας» κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο. Με αφετηρία το καλό του ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να χτίσουν μία διαφορά 10 πόντων που όμως χάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο και στο ημίχρονο η διαφορά ήταν στο καλάθι με σκορ 26-24. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το καλύτερο και τελικά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον «Μέγα» στο τέλος να είναι πιο αποδοτικός στην επίθεση και με αυτόν τον τρόπο να κερδίζει και το ματς με σκορ 59-52.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

 

«Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την απόδοση τους και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση που κάναμε καθώς έγιναν πάρα πολλά λάθει κυρίως σε λάθος πάσες και πολλά βήματα. Η άμυνα μας ήταν πολύ κακή και αυτό επέτρεπε στους αντιπάλους να σκοράρουν εύκολα και χωρίς κόπο στην επίθεση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε παραπάνω στην άμυνα που και αυτό είναι το ζητούμενο. Μπορέσαμε όμως να ανταπεξέλθουμε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις καθώς σε πολλές στιγμές είχαμε το ψυχολογικό μειονέκτημα και βρήκαμε τις δυνάμεις που έπρεπε για να κερδίσουμε τελικά αυτό το παιχνίδι. Τέτοιου είδους ματς είναι και μαθήματα για εμάς καθώς τα παιδιά δεν έχουν κάνει πολλά παιχνίδια και έτσι μπορούν να δουν το μπάσκετ με διαφορετικό μάτι. Τέλος, συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξάνδρειας για την προσπάθειά της και την συμπεριφορά τους απέναντί στην ομάδα μας.».

 

 

Τα δεκάλεπτα:  14–06,  12–18, 18–14, 15–13.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μανωλέμης Α., Παπασταύρου Π., Μπάρπας Δ. 2π, Μπαντιμαρούδης Δ. 8π, Μπαντιμαρούδης Χ., Μαυρένης Ρ. 2π, Σωτηρίου Ν., Στόιτσης Κ. 17π, Καραπάνος Ν. 6π, Βασιλειάδης Δ., Καραλής Α. 7π, Μπατζάκης Γ. 17π.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: (Προπονητής :Δ. Τσοπουρίδης): Νοτόπουλος Γ., Πουαρίδης Ι., Πιπιλιάρης Σ. 4π, Σωτηράκης Γ., Εξαρχόπουλος Χ. 18π, Τερζίδης Χ., Μουλγκέτσι Ο., Γιοβανόπουλος Φ. 6π, Πουαρίδης Φ. 13π, Τσομπουρίδης Χ., Γκλεζάκος Κ 10π.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.