Pellanet

Νέα μεταγραφή για Γιαννιτσά με Τόλιο

Με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ο ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΑ την απόκτηση του τερματοφύλακα Θανάση Τόλιου.

Ο ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ικανού τερματοφύλακα Θανάση Τόλιου και να τον καλωσορίσει στην οικογένειά του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμπληρώνει μαζί τους Καραογλανίδη, Τοψή μια ισχυρή τριάδα τερματοφυλάκων στον Γιαννιτσώτικο σύλλογο και η ομάδα θα έχει πληρότητα σε αυτή τη ιδιαίτερα νευραλγική θέση.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τον Εδεσσαϊκό της Α΄ Εθνικής και ακολούθησε η Βέροια τις περιόδους 1998-2000. Επόμενος σταθμός ο Εθνικός Αστέρας και κατόπιν φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού στην Β' Εθνική από το 2003 μέχρι το 2005.

Μετά τις Σέρρες μετακόμισε στα Γιάννινα και στον ΠΑΣ, δύο χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Άλλοι σταθμοί στην καριέρα του Ψαχνά, Αιγινιακός κ.α. Πέρσι αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία στη Νίκη Αγκαθιάς και στην Γ’ εθνική και αποτέλεσε τον κορυφαίο τερματοφύλακα της κατηγορίας με μόλις 11 γκολ  παθητικό!!!.

Ο Τόλιος μετρά πάνω από 450 εθνικές συμμετοχές και αναμφισβήτητα  είναι ο παίκτης με τα περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.