Pellanet

Ο αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης στο 4ο Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Euroleague

Στο 4ο Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας παραβρέθηκε ο αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, κλείνοντας έτσι ένα άκρως επιτυχημένο 4ημερο στο οποίο συναντήθηκαν 700 προπονητές από 54 χώρες.

Το συγκεκριμένο Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Γλυφάδας, αποτελεί το μεγαλύτερο προπονητικό σεμινάριο των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απολαμβάνει την υποστήριξη του υπουργείου Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Γλυφάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου, ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε ότι:

«Το Συνέδριο της Ένωσης Προπονητών της Ευρωλίγκας έγραψε ιστορία, με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού, σε μια μοναδική συνάντηση 700 προπονητών από 54 χώρες.

Είχα την τιμή να παραβρεθώ, στο Κλειστό «Μ. Λιούγκας» της Γλυφάδας, να συνομιλήσω με κορυφαίες προσωπικότητες του Μπάσκετ και να συγχαρώ τους επικεφαλής coaches Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλο, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα της Ένωσης Προπονητών της EuroLeague, που εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα σε τόσο υψηλόβαθμες αιρετές θέσεις, καθώς και τον δημοφιλή «Δράκο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το 4ο Euroleague Head Coaches Congress πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τους σύνεδρους να δηλώνουν κατενθουσιασμένοι από την άρτια οργάνωση και τη μοναδική ελληνική φιλοξενία.

Η παγκόσμια αναγνώριση και προβολή της Ελλάδας, μέσα από τέτοιες διοργανώσεις είναι τεράστια και είναι χρέος μας στο Υπουργείο Αθλητισμού να τις στηρίζουμε δυναμικά!».

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ