Pellanet

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 53-37

Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο, ο Πανεδεσσαϊκός πέτυχε σημαντική νίκη γοήτρου απέναντι στο Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 53-37. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και προηγήθηκαν με 2-8, με τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού να αναλώνονται στα πρώτα λεπτά σε βεβιασμένες επιθέσεις χωρίς αποτέλεσμα. Η είσοδος του Μπακύρτση ηρέμησε τους «πράσινους», οι οποίοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τη λήξη του δεκαλέπτου προηγούμενοι με 14-12. Η αποτελεσματική άμυνα του δευτέρου δεκαλέπτου, στο οποίο η ομάδα της Έδεσσας δέχθηκε μόλις τέσσερις πόντους, ήταν αυτή που έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση, με το ημίχρονο να βρίσκει τον Πανεδεσσαϊκό να προηγείται με 28-16. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στηριζόμενοι στους Περπερίδη και Μόσχου, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς Πέτκος ήταν ασταμάτητος επιθετικά, πετυχαίνοντας τους εννέα από τους έντεκα πόντους της ομάδας του. Οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού, παρά την πίεση που δέχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ πετυχαίνοντας την νίκη που τόσο επιζητούσαν στα τελευταία παιχνίδια. Μεγάλη αμυντική εμφάνιση από τους Πέτκο,Τσάμη και Σιβένα πάνω στα υψηλόσωμα γκαρντ των φιλοξενουμένων, τους οποίους δεν άφησαν να «στήσουν» το παιχνίδι του Μ. Αλέξανδρου κάτω από το καλάθι. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Θεοδώρου, που έπαιξε και για τον Μπούζμπα, ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ενόχλησης στους προσαγωγούς.

Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκό το προσεχές Σάββατο 5/3 στη Νάουσα απέναντι στον ισχυρό Ζαφειράκη.

Δεκάλεπτα: 1ο(14-12), 2ο(14-04) ημίχρονο, 3ο(11-12)39-28, 4ο(14-09)53-37

Διαιτητές: Αρβανίτης, Καραμανλής.

Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Μπίνος Ε., Μπακύρτσης 8, Σιβένας 2, Τακατζόγλου 2, Μπίνος Μ., Καραϊσαρίδης, Μπούζμπας, Τσάμης 6, Πέτκος 24(4), Τότλης 2, Θεοδώρου 9.

Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Κοτλέας): Παναγιωτίδης, Παπαμανώλης, Βασιλειάδης Ι., Χατζηλαμπρινός 6, Περπερίδης 14(2), Στόιτσης, Μπογδάνης 5, Τσακμάκης 4, Μόσχου 5(1), Καρύπης 1, Αργυρόπουλος 2.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!