Pellanet

ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ MEETING TAE KWON DO ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ Ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Στο Ζάγκρεπ της Κροατίας θα αγωνιστούν τέσσερις αθλητές του Α.Σ. TAEKWONDO «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2009.
Οι προπονητές Γιάννης Γαβριηλίδης και Έλλη Μυστακίδου θεώρησαν ένα δυνατό τεστ το Διεθνές Meeting TAEKWONDO που διεξάγεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία στην πόλη του Ζάγκρεπ και προετοίμασαν κατάλληλα τους κάτωθι αθλητές.
1. Τοψίνογλου Ηλία – 33 Kgr
2. Έξαρχο Γεώργιο -41 Kgr
3. Μπαξεβανίδη Ανδρέα – 61 Kgr
4. Τουλγαρίδου Κωνσταντίνα – 55 Kgr
5. Καρσανίδης Νικόλαος – 37 Kgr

Και οι πέντε αθλητές είναι πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία τους ο καθένας, την αγωνιστική χρονιά 2008-2009 σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα.
Οι προπονητές του Α.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ μας δήλωσαν:
«Μετά τα 11 μετάλλια και τη 2η θέση στη γενική κατάταξη στο πρόσφατο πανελλήνιο Κύπελλο πιστεύουμε πως το επόμενο βήμα θα έιναι οι διακρίσεις σε δυνατά meeting, όπως αυτό της Κροατίας με συμμετοχή 32 χωρών. Πέρυσι οι μικροί αθλητές μας κατέκτησαν 1 χρυσό, 4 αργυρά και 3 χάλκινα Στο Κύπελλο PARK της Γερμανίας με συμμετοχή 28 χωρών.
Σκοπός μας είναι η εμπειρία και φυσικά οι διακρίσεις. Πιστεύουμε πως ακόμα μία φορά οι αθλητές μας θα φέρουν μετάλλια στα Γιαννιτσά και την Ελλάδα.»

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:36 - Η Βουλή των Ελλήνων τιμά με τη φωταγώγηση του κτηρίου της τη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού

10:26 - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής στο Δήμο Έδεσσας

10:23 - Συνάντηση συνεργασίας εκπροσώπων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας και Kavadarci

10:19 - Ενημέρωση & Επιμόρφωση για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες στην Αρνισσα

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ