Pellanet

Στον Πανεδεσσαϊκό η Σάρα Τσολάκοβιτς

Στο γυναικείο τμήμα του Πανεδεσσαϊκού θα συνεχίσει την καριέρα της η Σάρα Τσολάκοβιτς.  Η ταλαντούχα Εδεσσαία αθλήτρια παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει  ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στους πράσινους και μετά από το πέρασμα της από τον συμπολίτη ΓΑΣ συνέχισε τα τελευταία χρόνια στα τμήματα κορασίδων και νεανίδων στις ομάδες της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ, Παναθλητικό Συκεών και Ηρακλή  που πρωταγωνιστούν στο γυναικείο μπάσκετ.

Η νεαρή αθλήτρια είχε ηγετικό ρόλο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε και σίγουρα θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Εδεσσαϊκού συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Δημοσιεύτηκε στις 1 Σεπτεμβρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:29 - Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Η Ψυχική διάσταση της Κλιματικής κρίσης απαιτεί Άμεση δράση.

13:14 - ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης: «Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση το Φράγμα του Αλμωπαίου»

13:13 - Επίσκεψη του νέου διοικητή της 2α Μεραρχίας πεζικού στο Δημαρχείο Έδεσσας

15:40 - Αστεροσκοπείο έκπληξη στην Αρχαία Πέλλα!

15:37 - 6η Δ. ΣΥΝΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22/1: Πόλεμος και αιχμαλωσία του Λωτ (Γέν. 14,1-13)

15:35 - Γ. Καρασμάνης : Να γίνει πράξη το δημοτικό κολυμβητήριο στα Γιαννιτσά

13:39 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Μέχρι 31 Ιανουαρίου η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στο Δήμο σε έως και 60 δόσεις

13:35 - Να μπει τέλος στο αδιέξοδο χιλιάδων πολιτών με τις αποποιήσεις κληρονομιάς

13:30 - Λάκης Βασιλειάδης: Επικοινωνία με την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Ημαθίας κ. Μ. Παππά για την εξέλιξη της έκδοσης και κοινοποίησης πορισμάτων των ζημιών του 2024

13:27 - Κ. Τσιάρας προς αγρότες: «Υπάρχει διάθεση για συνεργασία και λύσεις»- «Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε τον πρωτογενή τομέα όρθιο»