Pellanet

Τιμή για τον Πρωταθλητή TaeKwon-Do ITF με την Εθνική Ελλάδος

Ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Γιάννη Γυριχίδη, τίμησαν τον πρόσφατο πολυνίκη των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Taekwondo ITF, Γιάννη Ιωαννίδη. Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους και την περηφάνια τους για τις επιτυχίες του αθλητή, επισημαίνοντας τη σημασία της προβολής του τόπου σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω του αθλητισμού.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συζήτησαν με τον αθλητή για το άθλημα και τις προοπτικές του, δείχνοντας τη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν κάθε διεθνή αγώνα που δίνει ο αθλητής, καθώς αυτός αποτελεί έναν ζωντανό πρεσβευτή του τόπου.

Ο ίδιος ο Γιάννης Ιωαννίδης τους ευχαρίστησε για τα επαινετικά λόγια και τη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του για διεθνή αναγνώριση. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Δήμαρχος απένειμε στον Γιάννη Ιωαννίδη μια τιμητική πλακέτα, ενώ ο Αντιδήμαρχος του απένειμε μετάλλιο του Δήμου Πέλλας για τις επιτυχίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης κατέκτησε τέσσερα μετάλλια στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Taekwondo ITF που πραγματοποιήθηκαν στη Σλοβενία: ένα Χρυσό, ένα Ασημένιο και δύο Χάλκινα.

Συγχαρητήρια Γιάννη!!!

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαΐου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας