Pellanet

To νέο βήμα του Πέλκα

Στο club των ποδοσφαιριστών που δοκιμάζουν την τύχη τους και σε έναν νέο χώρο, βρίσκεται πλέον κι ο Δημητρης Πέλκας.

Στο club των ποδοσφαιριστών που δοκιμάζουν την τύχη τους και σε έναν νέο χώρο, βρίσκεται πλέον κι ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο Έλληνας άσος γνωστοποίησε σήμερα το νέο, επιχειρηματικό του βήμα, καθώς δημιούργησε το δικό του luxury boutique hotel στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Μετά από δύο χρόνια εργασιών, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις πύλες μας! Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό μέρος για να μείνετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής.

Μαζί με το @mirablueresidences είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε. Απολαύστε το καλοκαίρι σας και περάστε το μαζί μας στο νέο μας ξενοδοχείο που ανοίγει τις πόρτες του στις 18 του μήνα”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Πέλκας, που κάνει ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα του τουρισμού, με το Mirablue Boutique Hotel να ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουνίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

14:23 - Ο Δήμος Σκύδρας τιμήθηκε με το Βραβείο Ολυμπισμού 2024

14:21 - Συνάντηση επιμόρφωσης για τα στελέχη των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:19 - Το ταμείο του Δήμου στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας θα λειτουργήσει Δευτέρα και Τρίτη 23-24 και 30-31 Δεκεμβρίου

14:17 - Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Έδεσσας με Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Ζητήματα ανταποδοτικότητας για τους υδροηλεκτρικούς σταθμούς

14:16 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου προς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, για τον ορισμό της ως Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

19:11 - Εορταστικό «Είμαι στον τόπο σου» στην TV100 – Πέλλα: Γιορτή τέχνης

18:55 - Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Δ΄ημου Σκύδρας ΄ΣΚΥ-ΔΡΑση για το βιβλίο 2024′

14:04 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

14:00 - 5η Δ. ΣΥΝΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 18/12: Χωρισμός και Υπόσχεση (Γέν. 13,11-18)

10:58 - Στο Κάιρο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης για το SUPMED του CIHEAM – Montpellier