Pellanet

Άμεση ενημέρωση του ΥΠΑΝ

Δυνατότητα πρατηριούχων λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων σε περίπτωση μεταβολής τιμών λιανικής πώλησης του είδους(Α.Δ 4/09) μέσω της Δ/νσης Εμπορίου κ Προστασίας Καταναλωτή της Ν.Α Πέλλας.

Σύμφωνα με την Α.Δ 4/ 2009 η οποία τροποποιεί την Α.Δ 13/2008 σχετικά με την υποχρέωση των πρατηριούχων να γνωστοποιούν τις τιμές υγρών καυσίμων στο ΥΠΑΝ μέσω διαδικτύου ή μέσω SMS υπάρχει η δυνατότητα να απευθύνονται οι πρατηριούχοι που ανήκουν στη γεωγραφική περιοχή αρμοδιότητας μας για την εισαγωγή για λογαριασμό τους τιμών των εμπορεύσιμων καυσίμων των πρατηρίων τους στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείο Ανάπτυξης www.fuelprices.gr εφόσον δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Ανάπτυξης και την αποστολή μέσω SMS από τους ίδιους με υπεύθυνη δήλωση από την οποία θα προκύπτει ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διαδίκτυο ή αποστολή μέσω SMS από τον ίδιο και θα εξουσιοδοτεί τους ειδικά ορισθέντες υπαλλήλους της υπηρεσίας για το σκοπό αυτό.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

14:20 - Ο Δήμος Σκύδρας τίμησε τους αγωνιστές και τα θύματα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

21:42 - Συνέντευξη με τον Ηλία Πανίδη, στον PellaFm 103,3

11:30 - Συνέντευξη Ευρωβουλευτή, Ν. Φαραντούρη στον PellaFm 103,3

12:02 - Συνέντευξη με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας, Σταύρο Αναγνωστόπουλο στον Pellafm 103,3

16:08 - Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

15:55 - ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΝ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

15:51 - Έδεσσα: Ορεινό Σκηνικό Δροσιάς, Καλοκαίρι 2026

17:16 - Συνέντευξη με τον περιφερειακό Σύμβουλο, και υποψήφιο με την -Ελληνική Λύση- Δήμο Κυριλίδη στον PellaFm 103,3