Pellanet

Αμαξοστοιχία παρέσυρε και σκότωσε νεαρό άνδρα στην Αλεξανδρούπολη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας, όταν παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 9.50 χθες το πρωί, στο ύψος του οικισμού Απαλού του Δήμου Αλεξανδρούπολης και βάσει των πρώτων εκτιμήσεων πρόκειται για μετανάστη ή πρόσφυγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άτυχος άνδρας είναι ηλικίας από 20 έως 30 ετών, ο οποίος δεν έφερε έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του, ενώ πιθανολογείται πως παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία, ενώ κοιμόταν στις ράγες του τρένου. Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας