Pellanet

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τους πολίτες που έλαβαν ειδοποίηση για ανασφάλιστο όχημα

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι πολίτες οι οποίοι έχουν παραλάβει ειδοποίηση για ανασφάλιστο όχημά τους, θα πρέπει να σπεύσουν άμεσα για την τακτοποίηση των τυχόν εκκρεμοτήτων που έχουν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες οφείλουν να αποταθούν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών πριν από την καταληκτική ημερομηνία επιβολής προστίμου, που έχει οριστεί από την Κυβέρνηση, δηλαδή πριν από την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Επίσης, οι πολίτες που θα απευθυνθούν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών για μεταβιβάσεις νέων ή μεταχειρισμένων οχημάτων μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν για τις συγκεκριμένες πράξεις και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ