Pellanet

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τους πολίτες που έλαβαν ειδοποίηση για ανασφάλιστο όχημα

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι πολίτες οι οποίοι έχουν παραλάβει ειδοποίηση για ανασφάλιστο όχημά τους, θα πρέπει να σπεύσουν άμεσα για την τακτοποίηση των τυχόν εκκρεμοτήτων που έχουν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι συγκεκριμένοι πολίτες οφείλουν να αποταθούν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών πριν από την καταληκτική ημερομηνία επιβολής προστίμου, που έχει οριστεί από την Κυβέρνηση, δηλαδή πριν από την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017.

Επίσης, οι πολίτες που θα απευθυνθούν στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών για μεταβιβάσεις νέων ή μεταχειρισμένων οχημάτων μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν για τις συγκεκριμένες πράξεις και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών που λειτουργούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

11:10 - Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

10:56 - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ»

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025