Pellanet

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών,μετά την αρνητική στάση του Υπουργείου Υγείας στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος ,αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ με τον ΕΟΠΥΥ απο τις 21-10-2013.Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι ο ασφαλισμένος θα πληρώνει τον φυσικοθεραπευτή του, από τον οποίο θα λαμβάνει ΑΠΥ , και θα διεκδικεί την αμοιβή του από τον ΕΟΠΥΥ .
Η εν λόγω αναστολή διαρκεί μέχρι την καταβολή του συνολικού οφειλομένου ποσού προς τους παρόχους, κατ'ανάλογη εφαρμογή των ρυθμίσεων του τελευταίου εδαφίου της παραγράφου 2 της υπ'αριθμ. Υ9/οικ.77307/14-8-2013 Απόφασης του Υπουργού Υγείας (ΦΕΚ Β΄ 2045/22-8-2013).

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:56 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ !

13:12 - Ενημερωτική εκδήλωση για τη «Στεφανιαία νόσο – Η πρόληψη είναι το κλειδί για την υγεία της τρίτης ηλικίας»

12:58 -  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΦΟΕ & 1000 ΠΕΥΚΑ)

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»