Pellanet

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Παντελή Παντελίδη

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα του θανάτου του Παντελή Παντελίδη και ο ο φάκελος της υπόθεσης του τροχαίου ανοίγει ξανά, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

Μετά την προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο εκείνο βράδυ, ο φάκελος ανοίγει ξανά, καθώς ανατέθηκε πλέον στον εισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη, ο όποιος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη και των δικηγόρων της.

Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί ξανά με συνεκτίμηση όλων των παλιών αλλά και των πιο πρόσφατων στοιχείων που δείχνουν τι συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016. Στη νέο προσφυγή που, σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη φέρεται να σημειώνει τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη της υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών ο οποίος έστειλε την υπόθεση στο αρχείο. Ωστόσο, εκεί που αναμένεται να υπάρξουν θεαματικές εξελίξεις είναι όσον αφορά στα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή, μιας και η οικογένεια φέρεται να υποστηρίζει πως υπέστη μεγάλη ζημία από την υποκλοπή ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Παντελή.

Πληροφορίες του περιοδικού, μάλιστα, αναφέρουν πως έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία έχει ξεκινήσει να ερευνάται και από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στη μήνυση αναφερόταν πως άγνωστοι έχουν υποκλέψει ακυκλοφόρητα τραγούδια αλλά και πρωτότυπες εκτελέσεις, ενώ έχουν χακάρει τις σελίδες του τραγουδιστή σε κοινωνικά δίκτυα και τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο λογαριασμό στο youtube από όπου υποστηρίζεται πως η ζημία από τις υποκλοπές ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Πηγη:govastileto.gr

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27