Pellanet

Απίστευτο περιστατικό. Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε

Από τύχη γλίτωσε ένας 49χρονος στη Φθιώτιδα, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από 32χρονο κυνηγό.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, μαζί με τη σύζυγό του είχε πάει στο δάσος, στο χωριό Έξαρχος της Αταλάντης, για να μαζέψει ξύλα. Ξαφνικά, ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια. Η σύζυγός του βλέποντάς τον αιμόφυρτο, ειδοποίησε αμέσως ένα συγγενικό τους πρόσωπο και εκείνος τον μετλεφεραν τραυματισμένο στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Η κατάστασή του αρχικά ήταν αρκετά σοβαρή και χρειάστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου ο 49χρονος νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου. Η Αστυνομία που ενημερώθηκε για το συμβάν, ξεκίνησε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 32χρονος κάτοικος του χωριού, ο οποίος είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Μάλιστα, μετά το ατυχές συμβάν, φέρεται να είχε εμφανισθεί στο καφενείο και εμφανώς αναστατωμένος, να είχε μεταφέρει τους φόβους του ότι είχε πυροβολήσει κατά λάθος κάποιον άνθρωπο.Χθες, παρουσιάστηκε ο ίδιος στην αστυνομία και στο πλαίσιο του αυτόφωρου παραδόθηκε.Σε βάρος του 32χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Πηγη:seleo.gr

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ