Pellanet

Αποκλειστικό: Γνωστός ηθοποιός έκανε φάρσα για βόμβα στο θέατρο που δουλεύει και συνελήφθη!

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε ένας ηθοποιός ο οποίος εργάζεται στο θέατρο «Νέος Ακάδημος» καθώς έκανε φάρσα για... βόμβα.

Ειδικότερα το απόγευμα της πρώτης μέρας του χρόνου, άγνωστος πραγματοποίησε τηλεφώνημα στο ταμείο του θεάτρου λέγοντας ότι εντός του χώρου υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., για εξέταση και εκκένωση του θεάτρου.

Πηγές από το τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων ανέφεραν στο iefimerida πως ο γνωστός ηθοποιός είπε στην κατάθεση του, πως πήρε τηλέφωνο για βόμβα για να κάνει πλάκα στους υπαλλήλους και στους άλλους ηθοποιούς!

Ο νεαρός ηθοποιός οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Πηγή:iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιανουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:56 - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ !

13:12 - Ενημερωτική εκδήλωση για τη «Στεφανιαία νόσο – Η πρόληψη είναι το κλειδί για την υγεία της τρίτης ηλικίας»

12:58 -  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΈΔΕΣΣΑΣ (ΦΟΕ & 1000 ΠΕΥΚΑ)

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»