Pellanet

Αθήνα: Πυρπόλησαν οκτώ αυτοκίνητα στο Χαλάνδρι

Αντιμέτωποι με μια "κόλαση" φωτιάς βρέθηκαν χθες το μεσημέρι πυροσβέστες που κλήθηκαν για κατάσβεση πυρκαγιάς σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Ηλείας στο Χαλάνδρι.

Η φωτιά, που επεκτάθηκε σε ακόμη πέντε παρακείμενα οχήματα, ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, χθες λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι και παρά την άμεση κινητοποίηση κατέστρεψε συνολικά οκτώ αυτοκίνητα.

Την προανάκριση για την υπόθεση, η οποία αποδίδεται σε εμπρησμό, έχουν αναλάβει από κοινού η ΕΛ.ΑΣ και η πυροσβεστική υπηρεσία με τους αξιωματικούς να αναζητούν βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που τυχόν υπάρχει στο σημείο προκειμένου να ξεκαθαρίσουν πως ξεκίνησε η φωτιά.

Πηγή: thestival.gr

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ