Pellanet

Διεγράφη η Λούκα Κατσέλη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Διεγράφη η Λούκα Κατσέλη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μετά την καταψήφιση του άρθρου 37 (για τις συμβάσεις εργασίας) κατά την κρίσιμη ονομαστική κατ' αρθρον ψηφοφορία που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Ολομέλεια της Βουλής.

Προφανώς η συζήτηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο και τον υπουργό Εργασίας Γ.Κουτρουμάνη για οριακές αλλάγες που ήταν δυνατό -σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ- να γίνουν στο άρθρο, δεν κατάφεραν να της αλλάξουν γνώμη. Άλλωστε να την μεταπείσει απέτυχε και ο πρωθυπουργός που είχε νωρίτερα συνάντηση μαζί της.

Ειδικότερα, η κυρία Κατσέλη από το βήμα της Βουλής επανέλαβε τη θέση της ότι «αδυνατεί» να ψηφίσει το άρθρο 37 με τη μορφή που έχει.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά