Pellanet

Δήμαρχος Αλοννήσου: Tουρίστες πάνε στον τάφο της Καρολάιν για να αφήσουν ένα λουλούδι

Για την τουριστική περίοδο στην Αλόννησο και το πώς έχει λειτουργήσει για το νησί η δολοφονία της Καρολάιν μίλησε ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης.

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, μιλώντας στο ΟPEN, αναφέρθηκε τόσο στην στυγερή δολοφονία της Καρολάιν, η οποία καταγόταν από το νησί, όσο και στη δολοφονία του Κωστή, της φώκιας μασκότ του νησιού, τονίζοντας πώς δεν έχει κλείσει ακόμα η υπόθεση.

Ο δήμαρχος απαρίθμησε τις ομορφιές του νησιού και υπενθύμισε τη λειτουργία το πρώτου υποβρύχιου μουσείου που είναι πόλος έλξης επισκεπτών.

Σχετικά με την άτυχη Καρολάιν, θεωρεί πώς η δολοφονία δεν έχει λειτουργήσει αρνητικά στο νησί σε σχέση με τους επισκέπτες και μάλιστα αποκάλυψε πώς αρκετοί τουρίστες πάνε συγκλονισμένοι στο μνήμα της προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:57 - Παιδιά παίζουν σε ανοιχτές καταπακτές υδραγωγείου στη Νέα Πέλλα. Το ίδιο λάθος της ΔΕΥΑΠ για δεύτερη φορά.

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου