Pellanet

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Τρέχουσες παρεμβάσεις στις κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου [σχολεία – παιδική χαρά – όμβρια ύδατα – ΚΕΠ]

Σειρά παρεμβάσεων βρίσκονται σε εξέλιξη το τρέχον διάστημα στις δώδεκα κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Πιο αναλυτικά:

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ: Τοποθετούνται σταδιακά οι διαδραστικοί πίνακες στις σχολικές μονάδες του Δήμου. Έγινε συντήρηση των αύλειων χώρων και τοποθετήθηκε έγκαιρα το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών κτιρίων. Τα σχολεία τροφοδοτήθηκαν με γραφική ύλη και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα, μετά από τις σχετικές παραγγελίες των διευθυντών των σχολικών μονάδων, προκειμένου να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ: Γίνονται εργασίες στην παιδική χαρά της Νέας Εφέσου, που αφορούν κλαδεύσεις και κατασκευή περίφραξης.

ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ: Γίνεται στην Κονταριώτισσα διάνοιξη τάφρου και παρέμβαση σε φρεάτια, ώστε να ομαλοποιηθεί η παροχέτευση υδάτων σε προβληματικά σημεία, ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Κ.Ε.Π.: Γίνονται εργασίες στο κτίριο της κοινότητας του Δίου, ώστε να εγκατασταθεί εκεί το ανακαινισμένο ΚΕΠ. Σύντομα θα υποδέχεται τους δημότες, όπως και αυτό της Κονταριώτισσας, με νέα όψη.

Αναφερόμενος στις παρεμβάσεις, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, σημείωσε «Καθημερινά στις δώδεκα δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δίου-Ολύμπου γίνονται οι απαραίτητες παρεμβάσεις, για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα των δημοτών. Οι παρεμβάσεις, μικρής ή μεγαλύτερης κλίμακας, υλοποιούνται με όσες δυνάμεις, προσωπικό και μέσα διαθέτει ο Δήμος μας».

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ