Pellanet

Εφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της ΑΕΠΙ

Έφοδο στα γραφεία της ΑΕΠΙ για να πραγματοποιήσει έλεγχο έκανε σήμερα ο οικονομικός εισαγγελέας παρουσία αντρών της οικονομικής αστυνομίας.

Η υπόθεση της ΑΕΠΙ έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από το αποκαλυπτικό πόρισμα φωτιά που είδε το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το οποίο είχε στηθεί ένα πάρτι εκατομμυρίων σε βάρος των δημιουργών αλλά και των χρηστών, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Σύμφωνα με το πόρισμα η ΑΕΠΙ παρουσίασε «τρύπα» 50 εκατ. ευρώ μόνο σε 4 χρόνια, ενώ το γεγονός που συγκλόνισε ήταν οι αμοιβές που λάμβανε ο διευθύνων σύμβουλος ο μηνιαίος μισθός του οποίου το 2011 ήταν 52.000 ευρώ. Την ίδια χρονιά μισθός συγγενούς μέλους του Δ.Σ. έφτανε τις 466.256 ευρώ τον χρόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, έδωσε εντολή να σταλεί το συγκεκριμένο πόρισμα στον εισαγγελέα για να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 1 Μαρτίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027