Pellanet

Είναι επίσημο: Χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης

Παρατείνεται για μια ακόμα εβδομάδα ο περιορισμός της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, θα υπάρξουν τροποποιήσεις σε ό,τι αφορά στις ώρες που η Νέα Παραλία θα είναι κλειστή για τους πολίτες.

Ειδικότερα, μέχρι και τις 27 Απριλίου, η Νέα Παραλία θα είναι κλειστή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι και σήμερα ο περιορισμός της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία ήταν πιο αυστηρός, αφού έμπαινε λουκέτο από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επόμενης μέρας, ενώ τα Σαββατοκύριακα απαγορευόταν η κυκλοφορία καθ' ολη τη διάρκεια του 24ωρου.

Για την τροποποίηση των ωρών κατά τις οποίες οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να κυκλοφορούν στη Νέα Παραλία, υπήρξε σχετική εισήγηση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

 

 

Φωτογραφία: Νίκος Αραμπατζής

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ