Pellanet

Εκρηκτική κατάσταση στην Ειδομένη -Πρόσφυγες έσπασαν βαν της ΕΛ.ΑΣ., αναποδογύρισαν κάδους [εικόνες]

Εκρηκτική είναι για μια ακόμη φορά η κατάσταση στην Ειδομένη, μετά και το χθεσινό επεισόδιο με τον τραυματισμό του μετανάστη, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος έπεσε μπροστά σε αυτοκίνητο της αστυνομίας. 

Αν και η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι το βανάκι δεν είχε εμπλοκή (ο πρόσφυγας έπεσε από σκαλωσιά πάνω του και δεν σημειώθηκε παράσυρση), το ατύχημα έδωσε αφορμή να ξεσπάσουν οι πρόσφυγες προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητα και αναποδογυρίζοντας κάδους απορριμάτων. 

Ανοιγοκλείνει η σιδηροδρομική γραμμή 

Σε ότι αφορά τη σιδηροδρομική γραμμή η κατάσταση παραμένει εκτός ελέγχου, αφού ενώ χθες το πρωί άνοιξε για λίγο μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, έκλεισε ξανά λίγο αργότερα. Ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας λέει απλά ότι θα ανοιγοκλείνει και φέρνει σαν παράδειγμα το Καλαί όπου η σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Αγγλίας Γαλλίας ανοιγοέκλεινε για επτά χρόνια. 

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

11:10 - Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

10:56 - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ»

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025