Pellanet

Εξοργιστικό βίντεο: Μαθητής «τραμπουκίζει» καθηγήτρια σε τάξη -«Στο τρελοκομείο θα σε στείλω»

Ενα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο παρουσιάζει έναν μαθητή να «τραμπουκίζει» καθηγήτριά του.

Στο βίντεο φαίνεται ένας μαθητής ΕΠΑΛ να φωνάζει στην καθηγήτριά του και να απειλεί, επειδή δεν του σβήνει μια απουσία. «Σβήστη να ρε!» φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ο μαθητής στο βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς να είναι γνωστό σε ποιο σχολείο είναι, ούτε πότε βιντεοσκοπήθηκε.

Κάποια στιγμή ο μαθητής βγαίνει από την αίθουσα χτυπώντας με δύναμη την πόρτα και όταν ξαναμπαίνει ακούει την καθηγήτρια να του λέει ότι θα τον πάει στον διευθυντή.«Θα σε καταστρέψω ρε, στο τρελοκομείο θα σε στείλω», ακούγεται να λέει ο μαθητής σε άλλο σημείο, ενώ εκείνη διατηρεί την ψυχραιμία της. Την ίδια ώρα, άλλοι μαθητές γελούν με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέσα στην τάξη.
Βίντεο: Μαθητής τραμπουκίζει καθηγήτρια στην τάξη

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η συμπεριφορά του μαθητή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του, ούτε αν πρόκειται για κάποιο πρόσφατο γεγονός.

 

Την αντίδραση της Νίκης Κεραμέως προκάλεσε το βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας μαθητής να «τραμπουκίζει» καθηγήτριά του.

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η υπουργός Παιδείας σημειώνει ότι περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. «Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει», καταλήγει η Νίκη Κεραμέως.
powered by Rubicon Project
Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως

Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει.

 

 

iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου, 2020


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας