Pellanet

Εργασίες συντήρησης στην 67η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου «Μακεδονία» και στους κλάδους σύνδεσής της από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρων και κλαδιών) επί του ερείσματος και σε σημεία όπου τίθεται θέμα ασφάλειας και ορατότητας (στροφές), επί της 67ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου «Μακεδονία», στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου «Πράσινα φανάρια» έως και τον ισόπεδο κόμβο προς το Αεροδρόμιο "Μακεδονία", με κατεύθυνση προς Περαία. Οι εργασίες θα εκτελεστούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας και με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

 

Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας