Pellanet

Europol: Το Brexit θα δυσκολέψει το έργο κατά της τρομοκρατίας

H βρετανική αστυνομία θα έχει δυσκολότερο έργο αναφορικά με την προστασία των πολιτών από επιθέσεις τρομοκρατών, αλλά και από το οργανωμένο έγκλημα, εάν η Βρετανία αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προειδοποίησε ο επικεφαλής της Europol, θέτοντας υπό αμφισβήτηση ένα βασικό επιχείρημα των Βρετανών ευρωσκεπικιστών.

«Εάν αφαιρέσουμε τις υποδομές που εκείνοι οι ίδιοι (η βρετανική αστυνομία) έχουν βοηθήσει να σχεδιαστούν τα τελευταία 40 χρόνια, θα καταστεί δυσκολότερο το έργο της Βρετανίας να προστατεύσει τους πολίτες της από την τρομοκρατία», επισήμανε ο Ρομπ Γουένραϊτ, ο διευθυντής της ευρωπαϊκής αστυνομίας.

Ο Ιάν Ντάνκαν Σμιθ, υπουργός Εργασίας της βρετανικής κυβέρνησης, που πραγματοποιεί εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ένωση των 28 κρατών μελών, υποστήριξε το Σαββατοκύριακο ότι η παραμονή στην ΕΕ θα αυξήσει τον κίνδυνο επιθέσεων όπως εκείνη του Παρισιού.

Πηγή: real.gr

Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ