Pellanet

Ευρωκοινοβούλιο: Περιφερειακό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια διοργανώνει στις 23 και 24 Μαρτίου το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Θέμα του συνεδρίου είναι: «Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης - η πρόκληση της μετανάστευσης και οι προοπτικές ανάπτυξης στην Περιφέρεια».

Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Βέροιας, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Θεσσαλονίκης (EDICs).

Η κεντρική εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη 546 40).

Την ίδια ημέρα στις 12.00 θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία» στην Αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, Θεσσαλονίκη 546 40).

Τέλος, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια Συνέδριο- Διάλογος με τους πολίτες με θέμα «Η συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης - η πρόκληση της μετανάστευσης και οι προοπτικές ανάπτυξης στην Περιφέρεια» ,στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (Μητροπόλεως 46 Βέροια).

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και νεοφυών επιχειρήσεων.
Οι εκδηλώσεις θα είναι ανοιχτές στους πολίτες και θα μεταδοθούν μέσω live streaming.

Πηγή: voria.gr

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ