Pellanet

Φλώρινα: Τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα -Νεκρή μία 22χρονη

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φλώρινα, καθώς όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η 22χρονη οδηγός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ertnews.gr, τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο γυναίκες επέβαιναν σε φορτηγό όχημα, το οποίο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και χτύπησε σε δύο δένδρα. Το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Μοναστηριού στη Φλώρινα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 22χρονη οδηγός να χάσει τη ζωή της, και η συνοδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι λόγοι εκτροπής του οχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας, η οποία έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έφτασε στο σημείο αλλά η 22χρονη ήταν ήδη νεκρή

Τέλος, άμεσα έφτασε στο σημείο του τροχαίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας, όπου και απεγκλώβισε τις δύο κοπέλες, όμως δυστυχώς για την 22χρονη ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου, 2022


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .