Pellanet

Φθιώτιδα: Μπήκαν σε εκκλησία κι έκλεψαν μέχρι και το Άγιο Μύρο

Δεν έχουν ιερό και όσιο κάποιοι διαρρήκτες που έφτασαν να αφαιρέσουν μέχρι και το δοχείο που φυλασσόταν το Άγιο Μύρο, από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αρκίτσα, στη Φθιώτιδα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Lamiareport.gr, η κλοπή αποκαλύφθηκε στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) από γυναίκα που επισκέφτηκε το ναό, η οποία ειδοποίησε αμέσως τον Εφημέριο του Ναού. Ο τελευταίος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία.

Φθιώτιδα: Τι έκλεψαν οι δράστες
Οι κλέφτες είχαν σπάσει την είσοδο και αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αναστάτωσαν το εσωτερικό του ναού, φεύγοντας με το πολύτιμο δοχείο και σταυρούς, ενώ δεν κατάφεραν να ανοίξουν το παγκάρι. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Λοκρών.

Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας