Pellanet

Γέννησε γυναίκα στο πεζοδρόμιο

Σάλος έχει προκληθεί μετά την δημοσίευση ενός ερασιτεχνικού βίντεο από κινητό που έχει ανεβεί σε διάφορες ιντερνετικές σελίδες που δείχνει μία γυναίκα να γεννάει σε πεζοδρόμιο έξω από νοσοκομείο στην Αίγυπτο. Σύμφωνα λοιπόν, με όσα στοιχεία έχουν έρθει στο φως η γυναίκα αυτή απευθύνθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει αλλά το προσωπικό την έδιωξε υποστηρίζοντας πως ο μοναδικός γιατρός που υπήρχε εκείνη την στιγμή ξεγεννούσε μία άλλη γυναίκα με καισαρική. Στην συνέχεια, ζήτησε ασθενοφόρο προκειμένου να γίνει η μεταφορά της με ασφάλεια σε κάποιο άλλο νοσοκομείο αλλά και πάλι της το αρνήθηκαν και το προσωπικό ασφαλείας την απομάκρυνε από το κτίριο. Πανικόβλητος έτσι ο σύζυγος της, κάλεσε taxi ενώ εκείνη την στιγμή η σύζυγος του δεν άντεξε τους πόνους και γέννησε ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου. Αμέσως τότε έσπευσαν 2 νοσοκόμες για να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες ενώ πλήθος κόσμου κοντοστάθηκε και παρακολουθούσε το περιστατικό αυτό. Το νοσοκομείο που βρίσκεται στην πόλη Καφρ αλ Ντάουαρ διαψεύδει ότι έδιωξε την έγκυο. "Δεν επιτρέπουμε να διώχνονται ασθενείς. Αυτοί που συνόδευαν την ασθενή επέλεξαν να γεννήσει έξω για να τραβήξουν βίντεο και να δυσφημίσουν το νοσοκομείο" ανέφερε σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του υπουργείου Υγείας. Παρ' όλα αυτά ο Υπουργός Υγείας έθεσε σε διαθεσιμότητα τον διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου μέχρι να ερευνηθεί η υπόθεση.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά