Pellanet

Για κοροϊδία του ελληνικού λαού, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ

Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, με αφορμή την συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον ομόλογό του της FYROM Ν.Γκρούεφσκι.
Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις εκχώρησαν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας, και κάλεσε τον πρωθυπουργό "να βγει να ομολογήσει ότι έχει συμφωνηθεί το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας-Βαρντάσκα".
Ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να το πει τώρα και "ας έρθει να ψάξει να βρει ψήφο εδώ στην Δυτική Μακεδονία". "Κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό", κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ « Η Ρηγίλλης εξυφαίνει παιχνίδια σε βάρος του ΛΑ.Ο.Σ.» Με οργή αντέδρασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στα δημοσιεύματα που έφεραν τον βουλευτή του κόμματός του και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ. Μάκη Βορίδη, να σκέπτεται την αποχώρηση.
Ο κ.Καρατζαφέρης, δια μέσω στενού του συνεργάτη που μίλησε στο ΑΠΕ, έκανε λόγο για «πληρωμένες γραφίδες» που επιθυμούν να βλάψουν το κόμμα του, ενώ υποστήριξε ότι «η Ρηγίλλης εξυφαίνει παιχνίδια σε βάρος του ΛΑ.Ο.Σ.»
Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. μετέφερε στο ΑΠΕ την αντίδραση του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίο σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα των κυριακάτικων εφημερίδων που αναφέρονται στον κ.Βορίδη και την προοπτική του έκτος ΛΑ.Ο.Σ. ανέφερε τα εξής:
«Πληρωμένες γραφίδες προσπαθούν να στηρίξουν το παιχνίδι που εξυφαίνει η Ρηγίλλης, εις βάρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Την απάντηση θα την πάρουν σύντομα, άμεσα και καταλυτικά. Το μόνο που κερδίζουν είναι η αυτοαναίρεσή τους, και ο ευτελισμός στα μάτια των αναγνωστών τους».
Επίσης ο στενός συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη, μιλώντας στο ΑΠΕ ,διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. συναντήθηκε ποτέ με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Δημαρά, ο οποίος φέρεται σε δηλώσεις του να λέει ότι συναντήθηκε με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν από αρκετό καιρό.
Ο συνεργάτης του κ. Καρατζαφέρη είπε συγκεκριμένα στο ΑΠΕ ότι «ουδέποτε υπήρξε θέμα συνάντησης του κ.Δημαρά με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ» και πρόσθεσε: «Κανένας ποτέ δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.

Σκληρή επίθεση κατά Μέρκελ, κυβέρνησης και ΝΔ

Ο κ. Καρατζαφέρης περιόδευσε σήμερα το μεσημέρι στη Σαλαμίνα και απόψε θα επισκεφθεί τα Γλυκά Νερά.
Στην ομιλία του στη Σαλαμίνα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της Γερμανίας και της καγκελαρίου Μέρκελ για την στάση της στην πρόσφατη Σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες έναντι των αδυνάμων οικονομικά χωρών, ενώ επιτέθηκε και στα δυο μεγάλα κόμματα της χώρας για την στάση τους την ώρα της κρίσης.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υποστήριξε ότι το κόμμα του είναι "η μόνη πολιτική δύναμη που δεν ελεγχόμαστε από κανέναν, δεν είμαστε μαριονέτα κανενός".
Τόνισε επίσης ότι η φιλοσοφία του κόμματός του είναι ο πατριωτισμός, και ανέφερε ότι "προτάσσουμε πάνω απ' όλα την πατρίδα μας και όχι την κομματική πελατεία".
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. είπε επίσης ότι ο λόγος του κόμματός του και των βουλευτών του διαμορφώνει "την οικονομική, εξωτερική, και χρηστή πολιτική" ενώ έκανε λόγο για "εκβιαστικά διλήμματα".
Αναφέρθηκε σε δύσκολες προσκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και σε "εκβιαστικά διλήμματα" που τίθενται, και επιτέθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα λέγοντας οτι "η κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά σοβαρή και κρίσιμη, αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη κρίση από την δεκαετία του '40 και ενώ η χώρα βαδίζει στην καταστροφή, έχουμε δυο πρωταγωνιστές της πολιτικής μας ζωής, που τσακώνονται, βρίζονται και αλληλοκατηγορούνται καθημερινά, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα και την σοβαρότητα της κατάστασής μας".
Με αφορμή την στάση της Γερμανίας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της καγκελαρίου Μέρκελ.
Υποστήριξε ότι "η Γερμανία είναι η μεγαλύτερη διαφθοροποιός χώρα της Ευρώπης, μας χρωστάει πολλά, και ότι έχουμε αγοράσει από τη Γερμανία συνοδεύεται από διαφθορά μίζες και υπερκοστολογήσεις" ενώ υποστήριξε ακόμη ότι "το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε 2,5 δισ ευρώ, από αυτά που έκλεψε η Siemens μόνο".
Ο πρόεδρος του ΛA.Ο.Σ. είπε επίσης ότι "η Γερμανία μας χρωστάει, και θέλει να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου των χωρών που είναι σε επιτήρηση, και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο"
Τέλος αναφερόμενος προσωπικά στην καγκελάριο Μέρκελ, ειπε ότι "η κ. Μέρκελ έχει ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία που είχε το 1942 ο Γκαίρινγκ".

Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου, 2010


Σχόλια

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.


pellanet facebook