Pellanet

Γιατρός στη Βούλα έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές -Εξαφανίστηκε και αναζητείται

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση, εικονικών εμβολιασμών, από γιατρό, στο Ασκληπιείο Βούλας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οπως λέει στο iefimerida.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, «πρωταγωνιστής» στο περιστατικό των μαϊμού - εμβολιασμών είναι ένας 50χρονος ορθοπεδικός, ειδικευόμενος στο Ασκληπιείο.

«Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Κυριακής. Ο ειδικευόμενος μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου, στο οποίο είχε ήδη απασχοληθεί κάνοντας εμβόλια σε πολίτες, και ζήτησε από το προσωπικό να κάνει ο ίδιος εμβόλια σε πέντε ανθρώπους του περιβάλλοντός του» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Επρόκειται για τρεις άνδρες και δυο γυναίκες που είχαν κλείσει ραντεβού για εκείνη την ημέρα και, δήθεν, φοβόντουσαν να δεχθούν την ένεση από άλλο γιατρό.

Τον «τσάκωσε» νοσηλεύτρια -Αντιμετωπίζει σοβαρές κυρώσεις
«Την ώρα που έκανε το πρώτο εμβόλιο, ωστόσο, μια νοσηλεύτρια διαπίστωσε ότι σκόπιμα έχυσε το υγρό από τη σύριγγα. Η εργαζόμενη του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση και όντως επιβεβαιώθηκε ότι ο 50χρονος σκόπευε να κάνει εικονικούς εμβολιασμούς για να πάρουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού οι φίλοι του» προσθέτει ο Μιχάλης Γιαννάκος. Οι πέντε φίλοι του 50χρονου, όπως προέκυψε, δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν το εμβόλιο, παρά μόνο να πάρουν το πιστοποιητικό.

«Είναι ντροπή. Υπονομεύουν έτσι όλη την προσπάθεια που γίνεται. Ευτυχώς η διοίκηση του νοσοκομείου αντέδρασε άμεσα. Δεν ανανέωσε τη σύμβασή του, διέταξε επείγουσα ΕΔΕ, ενώ όλα τα στοιχεία έχουν προωθηθεί στην εισαγγελία» σημειώνει καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σε βάρος του ορθοπεδικού, που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Πηγή: iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ” 23/7 21:00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ