Pellanet

Γκάφα της ΕΛ.ΑΣ.

Mια νέα, μακάβρια αυτή τη φορά, γκάφα της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει Το Βήμα. Ύστερα από πέντε χρόνια, οι οικείοι εξαφανισθέντος ανακάλυψαν ότι στην πραγματικότητα ο άνθρωπός τους είχε πεθάνει από το 2003 και η Αστυνομία είχε ξεχάσει να τους το πει. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν θεία του 27χρονου αγνοουμένου πήγε στο Β' ΑΤ Αιγάλεω, όπου είχε γίνει η δήλωση εξαφάνισής του, για να ρωτήσει για την πορεία των ερευνών. Εκεί άκουσε έκπληκτη ότι για την Αστυνομία το θέμα είχε κλείσει από το 2003, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του ανιψιού της. Είχε βρεθεί νεκρός σε άλλη περιοχή, το ένα τμήμα ειδοποίησε το άλλο, αλλά κανείς δεν ειδοποίησε τους οικείους και ο 27χρονος ετάφη ως αγνώστου ταυτότητος. Η Αστυνομία αρχικά επεχείρησε να κρατήσει το «λάθος» κρυφό, αλλά οι πληροφορίες που άρχισαν να κυκλοφορούν ανάγκασαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να εκδώσει ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν άμεσα οι ευθύνες των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλίου, 2008


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

10:36 - Η Βουλή των Ελλήνων τιμά με τη φωταγώγηση του κτηρίου της τη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού

10:26 - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής στο Δήμο Έδεσσας

10:23 - Συνάντηση συνεργασίας εκπροσώπων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας και Kavadarci

10:19 - Ενημέρωση & Επιμόρφωση για Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και Πρώτες Βοήθειες στην Αρνισσα

15:54 - Παρέμβαση του Συνδυασμού «Συνεργασία Ευθύνης» στη συνεδρίαση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Έδεσσας

15:52 - Διονύσης Σταμενίτης: «Με χειροπιαστές παρεμβάσεις στηρίζουμε την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

15:50 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών: «Προχωράει η επαναλειτουργία της γραμμής Έδεσσας – Φλώρινας»

12:13 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Πρόγραμμα ενημέρωσης Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου για την προστασία και προφύλαξη από τα κουνούπια

12:11 - ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2025” ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

12:09 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ